زمان تهیه: 30 دقیقه
مواد لازم برای 10- 8 نفر
شکر: یک و نیم پیمانه
آرد: یک و نیم پیمانه
آب: یک و نیم پیمانه
کره: یک قاشق چایخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
سیب: 6 عدد با پوست و به صورت
قطعات مکعبی درآمده
انگور قرمز بیدانه: 2 پیمانه
کرفس: یک پیمانه خرد شده
گردوی دو نیم شده: یک پیمانه
طرز تهیه:
1- در یک قابلمه بزرگ، آرد و شکر را با هم مخلوط کنید، روی آنها آب بریزید تا نرم شوند سپس آنها را بجوشانید و آنقدر هم زنید تا قوام بیایند.
2- مخلوط را از روی حرارت برداشته، کره و وانیل را به آن اضافه کنید و بگذارید در دمای اتاق سرد شود.
3- در کاسه بزرگی، سیب، کرفس، انگور و گردو را با هم مخلوط کنید.
4- سس را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم زنید طوری که تمام مواد به سس آغشته شوند.
5- قبل از مصرف، سالاد را مدتی در یخچال قرار دهید.